Camere video pentru a preveni aruncarea gunoaielor la intamplare!

PARTIDUL MISCAREA POPULARA TURDA propune consiliului local si primariei municipiului Turda alocarea de fonduri pentru montarea camerelor de supraveghere in zonele unde se arunca deseuri la intamplare, zone unde sunt amplasate poduri de trecere persoane, peste vai, in zonele in care sunt situate garaje, parcuri de joaca pentru copii, unde populatia Turzii circula frecvent.

Montarea acestor camere de supraveghere ar reduce aruncarea de deseuri de catre  personale  fizice si juridice, ocazie cu care ar putea fi trasi la raspundere si sanctionati potrivit legii, pentru aruncarea resturilor menajere, a obiectelor, precum si aruncarea la intamplare a gunoaielor.

In toate orasele in care sunt montate camere de supravegheat sunt curate si bine intretinute, descurajand  depozitarea gunoaielor in aceste zone de catre persoanele fizice si juridice.

In plus, aceste camere ar contribui la asigurarea unui climat social civilizat, iar actiunile antisociale ar fi descurajate, in conditiile in care faptasii ar putea fi identificati cu ajutorul acestor camere de supraveghere. 

De ce nu ne-am permite si noi un oras curat?!

POSTED BY
PMP Turda

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright 2021 All Rights Reserved - PMP Turda