Mișcarea Populară Turda a făcut un microrevelion cu aproape 500 de participanți (VIDEO/FOTO)

Circa 500 de persoane au fost prezente vineri, la restaurantul Electroceramica (Gina), la microrevelionul organizat de Mișcarea Populară Turda pentru membri și simpatizanții partidului. La reuniune au participa invitați de la Cluj, dar și de la Câmpia Turzii.

Astfel, au onorat prezența deputatul Adrian Gurzău –  președintele Mișcării Populare Cluj, consilierul județean Rareș Rusu, Călin Ovidiu – lider județean, Cristian Iusco – lider județean, directorul societății de pază a Consiliului Județean – Axente Husar, dar și liderul Mișcării Populare din Câmpia Turzii – Marian Morar.

”Seria de evenimente va continua, cu dorinţa ca acest gen de reuniuni să consolideze actuala structură a Miscarii Populare Turda şi să o lărgească prin cooptarea de noi membri care ne simpatizează. 
MP Turda anunța intenția de a organiza “8 Martie”, în aceeași formulă de participare, chiar mai extinsă”, a declarat Adrian Nap, președintele MP Turda, cel care a fost anunțat drept candidat la funcția de primar, din partea Mișcării Populare, de către deputatul Adrian Gurzău.

Sursa: TurdaNews.

 

POSTED BY
PMP Turda

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright 2021 All Rights Reserved - PMP Turda