PMP are primar la Săndulești: Marius Hancu!

Președintele PMP Turda, Adrian Nap (foto dreapta), a anunțat că partidul său și-a stabilit candidatul pentru primar la Săndulești, în persoana lui Marius Hancu (foto stânga). ”Marius Hancu e mai mult decât un candidat. El este viitorul primar, după alegerile din 5 iunie!”, a dat asigurări liderul PMP Turda.

 

Hancu Marius Daniel (46 ani) este un om de afaceri din Copăceni, unul din cele două sate ale comunei Săndulești, care are circa 1800 de locuitori, conform recensământului din 2011.

Este căsătorit, are 2 copii, nu a făcut niciodată politică până la înscrierea în PMP, iar organizația sa este lider la nivel județean, în ceea ce privește rezultatele electorale înregistrate, având 22% la alegerile europarlamentare (când partidul era abia la început) și 13% la alegerile prezidențiale.

”Oamenii nu sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă acum în Primărie și în Consiliul Local. Numai certuri, numai probleme și nu fac nimic! De aceea, PMP va câștiga detașat alegerile, pentru că noi vrem să facem ceva, știm să facem și vom avea oamenii pregătiți pentru a face. Sunt multe probleme de rezolvat: fondurile europene, drumurile, un teren de sport, infrastructura spre Cheile Copandului, amenajarea castelului din Copăceni, care arată deplorabil. De asemenea, vreau să propun înregistrarea video și difuzarea ședințelor de Consiliu Local, pentru ca oamenii să aibă acces la informație și să vadă cum se discută despre problemele lor. PMP va face transparență totală în administrație!”, a spus Marius Hancu.

 

”La Săndulești noi nu avem un candidat. Noi avem un primar, după alegerile din iunie! Mergeți și întrebați oamenii și vă veți convinge că nu are adversar. Va câștiga detașat alegerile locale”, a anticipat Adrian Nap.

Sursa: TurdaNews.

POSTED BY
PMP Turda

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright 2021 All Rights Reserved - PMP Turda