PMP: Oamenii din Petreștii de Jos au o alternativă reală pentru funcția de primar – Chicinaș Marcel

Chicinaș Marcel (49 ani, foto stânga) este alegerea Partidului Mișcarea Populară (PMP) pentru funcția de primar al comunei Petreștii de Jos, la alegerile locale din luna iunie 2016.

 

Chicinaș Marcel este căsătorit, are 2 copii și în prezent este consilier local al comunei. Este operator CNC la Lapp Insulators.

Candidatul PMP își propune să facă o administrație performantă, în beneficiul cetățeanului.

”Sunt foarte multe de făcut, pentru că de 12 ani nu s-a făcut nimic. Cred că oamenii s-au săturat de actualul primar, pentru că în cei 12 ani avea ce demonstra, iar acum e vremea ca oamenii să-și dorească altceva. Trebuie lucrări la apă, canalizare și alimentare cu gaz. De instrastructura stradală nici nu mai e de vorbit, că știe orice om din comună ce jale este. Nu e asfaltat nici un sat! Trebuie să punem în valoare și Cheile Turzii, respectiv accesul dinspre Petreștii de Jos. Îmi propun să atrag investitori în comună, pentru a ameliora nivelul de trai al consătenilor mei. Îmi doresc tot binele pentru comuna mea și sper ca în iunie alegătorii să-mi acorde încrederea pentru a demonstra că se pot face și lucruri bune în comună”, a declarat Chicinaș Marcel.

 

”Chicinaș Marcel este considerat favorit în lupta cu actualul primar. oamenii mi-au spus lucruri bune despre candidatul nostru, iar asta mă face să cred că la Petreștii de Jos vom avea un primar PMP din iunie 2016”, a adăugat și președintele PMP Turda, Adrian Nap (foto dreapta), care se ocupă și de organizarea filialelor din mediul rural adiacent Turzii.

Sursa: TurdaNews

POSTED BY
PMP Turda

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright 2021 All Rights Reserved - PMP Turda