PMP vrea să facă lumină în Afacerea Flotantul, la Petreștii de Jos!

Candidatul PMP la Primăria Petreștii de Jos, Chicinaș Marcel, spune că este decis să facă lumină în ”Afacerea flotantul”, de pe urma căreia ar beneficia unii dintre candidații la funcția de primar.

 

”Sunt hotărât ca la aceste alegeri să facem verificări drastice în ceea ce privește întocmirea unor documente de identitate cu ”flotant” în Petreștii de Jos. Din informațiile pe care le avem, e vorba de persoane din Turda, cărora li se face flotant în Petreștii de Jos, la adrese suspecte, iar după alegeri, adică după ce își fac treaba, renunță la flotant. Este vorba de aproape 200 de persoane, din informațiile noastre, ceea ce este foarte mult, raportat la alegerile la nivel de comună. Închipuiți-vă că numărul de flotanți este echivalentul a trei sate! Unde sunt alegerile libere și unde va fi decizia locuitorilor din Petreștii de Jos, dacă vin alții să voteze în localitate?”, a reacționat Chicinaș Marcel.

Situația a ajuns și la nivelul conducerii PMP Turda. Adrian Nap, președintele PMP Turda, spune că situația va fi atent analizată și se adună probe pentru a fi incriminați cei implicați în ”Afacerea flotantul”.

”Există indicii că persoane care, de fapt, locuiesc în Turda, în preajma alegerilor își fac flotant în Petreștii de Jos, cu scopul de a-și exercita votul în comună. Nu vom lăsa lucrurile să rămână așa! Identificăm persoanele, adresele la care li se face flotantul ilegal, dar și domiciliul real din Turda. Avertizăm că aceste persoane, dacă vor recurge la o astfel de faptă, vor fi pasibile la o condamnare la închisoare!”, a atras atenția Adrian Nap.

Chicinaș Marcel spune că, în absența ”flotanților” apăruți în preajma alegerilor, este convins că va câștiga funcția de primar, fiind cunoscut și apreciat de localnici.

”Oamenii s-au săturat! Vor să voteze un om din comună, care locuiește în comună și care le poate da raportul oricând, pentru că de aceea este primar”, a mai spus Chicinaș Marcel.

Liderii PMP Turda spun că, în cazul în care pe baza indiciilor care există și a informațiilor pe care le dețin, se vor constata anumite situații neconforme, nu vor ezita să facă plângere către organul de cercetare penală, chiar dacă asta va însemna și o posibilă condamnare a celor implicați.

 

”Nu noi trebuie să ne gândim la ceea ce pot ei păți! Ei trebuie să se gândească bine ce fac, pentru că dacă sunt persoane care locuiesc în Turda și pe baza unui flotant făcut în preajma alegerilor, își exercită dreptul de vot în comună, vom solicita deschiderea unui dosar penal pe această temă!”, a spus, cât de poate de clar, liderul PMP Turda, Adrian Nap.

POSTED BY
PMP Turda

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright 2021 All Rights Reserved - PMP Turda